Tamamen kendi üretimimiz olan kavurma, dana etinin sinir ve kıkırdaklarının ayıklanması ile elde ediliyor. 130 °C buhar kazanında yapılan kavurma için, ön kol tarafındaki yumuşak etler kullanılmaktadır. Tamamen hijyenik koşullarda üretilerek sofranızda ki yerini alıyor. Çamlıdağ kavurmanızı isterseniz yumurtalı isterseniz de yemeklerde afiyetle yiyebilirsiniz.
Açıklamalar
-1 kg kavurmada nem miktarı kütlece en çok %45
-1 kg kavurmada tuz oranı kütlece en çok %5
-1 kg kavurmada yağ oranı kütlece en çok %30 olmalıdır.
İçindekiler: Dana eti ve dana iç yağına tuz ilavesi ile imal edilmiştir.
Gramaj: Net 120gr dır. Adet olarak satılır.
Muhafaza Koşulları: Nisbi nemi %65-%70 i geçmeyen +1°C ile + 10°C arasında sıcaklıkta muhafaza edilmelidir. Eğer ambalajı açılmış ise ve 3 gün içerisinde tüketilmeyecekse hava alması engellenecek şekilde dondurularak muhafaza edilmelidir.
ÜRÜN YORUMLARI Tüm Yorumları Gör (0)
E Bülten